Sex - drogy - rock-n-roll

Vláda rozevlátého Koně společně s živelným Ohněm může svým způsobem připomínat divoký rockový koncert a užívání si rockových hvězd na různých bláznivých party a mejdanech. Vlastně se jedná o ty samé energie.

Proto léto má být velmi uvolněné, plné aktivity, ale také zábavy a lásky (i sexu).

 

v létě pořádně paříme

Aktivní energie léta jsou nejlepší pro děti a mladé lidi. Ti ještě mají tu sílu je zvládat a dokonce si je užívat. Čím jste starší, tím letní horko a palčivé slunce snášíte hůře a hůře. Opravdu starým lidem se již ani nedoporučuje v horkých dnech vycházet na slunce vůbec. Na co se tedy v létě můžete těšit a čeho se naopak spíše vyvarovat? To záleží na každém z vás, na vašem konkrétním Astrotypu a současné životní situaci. Jinak může léto prožívat nevybouřený puberťák a jinak zodpovědný otec od rodiny.

Čím nás ale všechny síla Ohně zasáhne:

Sex

Oheň patří k sexuální energii. A protože vládne opravdu silný Oheň, bude sexuální energie posilována. Kromě „zamilovaného“ sexu však přijde i tzv. sexuální „chtíč“. Takže poroste touha po opačném pohlaví obecně. Pokud tedy nechcete prožít nějaké to „sexuální dobrodružství“, raději moc neprovokujte opačné pohlaví. K rozhoření velmi silného ohně v tomto období stačí opravdu jen malá jiskra.

Pozor také na vznik vztahů, které budou v tomto období velmi často zakládány převážně na sexuální energii. Ta je sice velmi silná, ale také velmi prchavá. Takový vztah nemá žádnou perspektivu (pokud jde opravdu jen o sex).

Silný Oheň může u některých z vás zhoršit ovládání chtíče (těžší to mohou mít hlavně Hadi, Koně, Kozy, ale také Tygři, Draci, Zajíci a Opice a svým způsobem i Vepři). Proto si dávejte pozor na nevěru.

Drogy

Sem patří všechny návykové látky, i alkohol. Oheň má jednu nepříjemnou vlastnost a to je tendence k ulpívání, tj. závislosti. Proto není dobré se v době nejsilnějšího Ohně (červen, červenec) oddávat příliš velkým orgiím. Pokud již závislí jste, pak vás léto ohrožuje v ještě větší závislosti, pokud závislí nejste, může přehnané a opakované oddávání se zvýšené konzumaci těchto látek být začátkem vaší závislosti. Buďte proto opravdu hodně střídmí. A pokud chcete opravdu hodně pařit a pít, pak nešetřete ledem a vodou. Musíte vypít o něco více vody, než alkoholu. Alkoholické nápoje pijte chlazené a s ledem (pozor na angínu – viz článek o zmrzlině). Pokud možno nepijte přes den a na slunci.

Rock-n-Roll

Oheň – to je i „bláznivá“ muzika, pařba, pořádnej vodvaz….. J Proto je léto plné různých hudebních festivalů. V období Ohně lidé tento druh zábavy vnímají nejlépe,  díky Ohni jsou na ni perfektně naladěni. Stačí jen pořádně „hrábnout do strun“ a davy začnou šílet pod vlivem Ohně sami (kdybyste to samé udělali v zimě, pak byste určitě tolik lidí nerozvášnili). Obecně je tedy hudba a hudební zábava to správné pro toto období. Pozor jen na to, že právě tyto hudební „fesťáky“ s sebou přinášejí větší riziko všeho, o čem jsme psali v předchozích dvou odstavcích: sex, drogy, alkohol….)

Autor: Jirka Černák | čtvrtek 9.6.2016 9:23 | karma článku: 10,50 | přečteno: 267x
  • Další články autora

Jirka Černák

Červenec- měsíc Kozy

1.7.2016 v 12:52 | Karma: 8,77

Jirka Černák

Koruna a víra

29.6.2016 v 8:58 | Karma: 10,32

Jirka Černák

Léto v modré

23.6.2016 v 8:57 | Karma: 10,65

Jirka Černák

Nastavte si životní rovnováhu

21.6.2016 v 9:11 | Karma: 15,21

Jirka Černák

Je čas vrátit moudrost do života

20.6.2016 v 11:09 | Karma: 13,79

Jirka Černák

Life Coach - novodobý kněz?

16.6.2016 v 11:22 | Karma: 11,86

Jirka Černák

Kůň v interiéru

16.6.2016 v 8:32 | Karma: 12,45

Jirka Černák

Dělejte byznys venku

15.6.2016 v 13:58 | Karma: 9,43

Jirka Černák

Nebezpečné léto v interiéru

9.6.2016 v 13:21 | Karma: 8,87
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 298x
Vydavatel týdeníku HAPPYWEEK
Zakladatel Akademie štěstí
(První vzdělávání o štěstí v ČR)
ČERNÁK INTERIOR DESIGN - designer a Feng Shui poradce
FENG SHUI CLUB - zakladatel
Start-up poradce
Talent Management & Personal Typology - trenér, kouč
Strategické plánování - poradce

Kouč, trenér, poradce, prezentátor
Holistická alternativní psychologie
Feng Shui poradce
Yi Jing (I-Ching, I-Ťing) konzultant
Hlavní kompetence: osobní a firemní rozvoj

Specialista: Marketing, Komunikace, Holistická alternativní psychologie, I-Ťing, Feng Shui, Čínská kosmologie, Reiki

Akademie štěstí - info ZDE

Blog Akademie štěstí - info ZDE

Seznam rubrik