Jak proměníte svůj sen v realitu

Oheň je život i smrt. Bez Ohně nemůžete žít, ale přílišná síla Ohně vás může zabít. Pokud ve vás tzv. vyhasne Oheň, znamená to smrt.

Dosáhne-li ale váš Oheň nadměrné síly, může vám nadělat velké problémy jako např. infarkt, mozková mrtvice, psychické problémy, vysoký tlak apod. Proto to s Ohněm nesmíte nikdy přehánět.

 

Vytvořte si svůj vlastní vision board

Jak všichni velmi dobře víte, vše je JEN A JEN energie. Má různé formy a projevy a podle toho se také projevuje ve vašich životech. A když říkáme, že VŠE JE ENERGIE, pak i váš sen je energie a i vaše realita je energie. Jen mají různé formy. Forma snu může být v obrazech, pocitech, slovech – tj. jak si svůj sen představujete, jak se cítíte, když o něm přemýšlíte, jak o něm mluvíte apod. Vaše realita je pak vše, co umíte a můžete vnímat svými pěti smysli, tj. vyskytuje se v hmotné formě, kterou umíme smysly zpracovat. Pokud tedy chcete svůj sen proměnit v realitu, stačí jen změnit jeho formu z té mimosmyslové do hmotné (smyslové) formy.

Sny, tedy jinými slovy VIZE, jsou od slova VIDĚT a patří k energii Ohně. Pokud chcete něco vidět, musí to být na světle. A hádejte, kdy je nejsilnější světlo. PRÁVĚ TEĎ – V ČERVNU. Chcete-li proměnit svoji vizi v realitu, pak TEĎ jsou k tomu ty nejlepší podmínky. Vaše vize bude posílena tím nejsilnějším světlem a bude nejvíce vidět. K tomuto účelu slouží jedna velmi praktická a jednoduchá pomůcka – VISION BOARD – neboli deska/tabule s vaší vizí. Pokud máte o své vizi jasno, proměňte ji v hmotnou energii – najděte si co nejpřesnější obrázek toho, co chcete (např. nový dům). Tento obrázek si dejte na desku, tabuli nebo na velkou čtvrtku. K obrázku si také napište měsíc a rok, kdy chcete, aby se tato vaše vize stala součástí vašeho reálného života (např. červen 2018). Tuto desku si pak dejte do místa, kterému říkáme ve Feng Shui Fénix. Je to místo, na které nejčastěji koukáte: naproti sedací soupravě, naproti posteli, naproti pracovnímu stolu apod. Desku můžete ještě více aktivovat dodatečným Ohněm – např. svíčkou, červenou barvou apod.

Využijte té nejsilnější energie vize, která existuje. Je právě teď, v červnu. A vaše sny se stanou vaší realitou.

Autor: Jirka Černák | úterý 14.6.2016 8:44 | karma článku: 8,33 | přečteno: 135x