Jirka Černák

Červenec- měsíc Kozy

1. 07. 2016 12:52:39
Červenec – měsíc zábavy, festivalů, prázdnin, dovolených, užívání si radostí života, nedbalost, volnost, letní lásky.... Mohli bychom o těch „krásách“ července psát dál a dál.

A za všechnu tu krásu a radost můžeme vděčit jedinému.....tedy jediné – KOZE.

koza

Ani se nemusíme moc rozepisovat o tom, jaká energie Kozy vlastně je. Stačí se na chvíli zasnít a představit si, co všechno byste si v tom krásném letním měsíci chtěli užít. A pokud si to opravdu užít chcete, musíte se naladit na energii, kterou nám všem přináší krásná Koza. Hoďte za hlavu všechny starosti. Žijte heslem: život je krásný. Užívejte si všech krás léta: party, mejdany, festivaly, letní lásky, zmrzliny, melouny, přátel, sluníčka, koupání, moře, výletů.... Prostě dělejte vše, co máte rádi, co vám dělá radost, co vás potěší. Nic jiného.

Vyhýbejte se naopak všemu komplikovanému, náročnému. Zapomeňte na to, čemu říkáte práce, starosti apod. Teď je čas se mít krásně a bavit se. Pokud přeci jen nějaké starosti máte, nechte je na později. Po Koze přijde chytrá Opice a ta si se vším poradí daleko lépe. Koza je trošku ustrašená, nejistá a proto nemá ráda napětí, konflikty a obavy. Pokud by se vám přeci jen nepodařilo nějaký ten problémek přesunout na srpen, pak na jeho řešení nebuďte rozhodně sami. Požádejte o pomoc své nejbližší, někoho, o kom jistě víte, že váš problém dokáže jednoduše vyřešit. Přiznejte své slabosti, neskrývejte své obavy a nejistotu. Naopak, zřetelně projevte, že potřebujete pomoct.

Je léto, tak si ho pořádně užívejte.

Autor: Jirka Černák | karma: 8.77 | přečteno: 194 ×
Poslední články autora